Jom Buat Duit!!!!

Thursday, 15 December 2011

Last episode "Cinta Elysa" hangat!!




This year I’m so admire one of this tv3 drama ni~~so cutez and logic la for me…ahaks~not to long and very important is not merapik/merepek!!!ahaks…..The drama is “Cinta Elysa”…yeay!!!!suke3…

Never ever pun I miss this drama..So sweet is’ it?? Aina ni not so obsess bab drama2 ni…coz usually drama ni ade episode2 and I’m so lazy to waiting for the next episode!!!!ahaks…trok an??
Since I know this drama, i’m being one of tv3 fan!!!pecaye x??Trust it….it really happen…So, that day..ala, the last episode for this drama la…I’m waiting in front of my tv since 8.00pm…tgok la berite sekali..ape perkembangan dunia kene taw jgk an??ihiks~~~


Then crite y ditunggu2 pun muncul la….terbeliak mate coz so excited!!!!haha…tgok2, n tgok akhirnye puas hati la ending nyer, hero n heroin together2…bese la tu kan…itu pun yang masyarakat nak??btol x?? others thing aina suke this drama coz pasal kekuatan and keteguhan cinta aril pada elysa tu…one man can change because of one women…berubah kepada baik ok what??

But you all aware x mcm ade something y x kene..strange..tergantung??prasan x….then from satisfied I became not satisfied….so sad…one of thing that I’m not satisfied is what happen to Aril friend…I’m forget his name…emmm the person y kene bunuh then ade sense ritu die idup balik….i wonder what happen to him ea??

Ahaks~~but it’s ok la…so far the drama is ok..one part je pun y aina x puas hati…anyway congrat for that drama~~about satisfied or whatever, tu bese la…manusia tak pernah puas…and not all thing in this world is perfect right??

p/s: Actually de lg satu drama ni suke jgk!!!nak taw...ha...tunggu!!

No comments:

Post a Comment