Jom Buat Duit!!!!

Monday, 2 July 2012

Cameron Highland~ Strawberry Park Resort # Part 1


Hye ouls..

Lame x bercuti n x pernah pon aina buat entry pasal vacation....ihiks...so, nk dipendekan cerita aina n opismate mmg da lame plan nk pg jejalan tenanglan fikiran yang serabut ni.....

Klu boleh nk pg tempat yang tenang n sejuk....so, kami pon pgla ke london Cameron Highland!!! Wah mmg excited....

Kami ni xlah mampu lg nk ke luar negara...dalam negara pon ok ape...mcm2 ade...Cuti2 Malaysia la katekan....

Percutian kami selama 3 hari 4 mlm....ihiks...pakat ramai2 amik annual leave masing2....Boss pon ok...i love u la boss!!!

1st day n nite:

Kami menginap di Strawberry Park Resort...Mmg tempat ni paling atas and sejuk....bila sampai je mmg kami terkesima n speechless.....mmmg cantik n romantik tempat dye... mmg sesuai la nk pg berbulan madu...yippi~~

First datang and parking, we can see this panorama...wah, cam kt london...so, xpyh bazir wet g jao2 ok...pg pahang darul makmur pun ade....

So, ape lg..posing la dlu..bukti kami sampai..parking pon senang...my baby oren tu elok da dapat tempat...naek viva pon blh sampai cameron...tekad punyer pasal...dat's my ofismate liyana (shawl merah) n nisa....


ni environment mase mula2 sampai...before parking...kat tgh2 tu (bumbung hijau) outdoor tempat mkn..mlm2 ade BBQ and leh tempah utk candle light dinner....best2!!!


Ok then, kami ternmpk ni...apelg..snap2 d photo la...ni kt tempat masuk dye...


Ade jugak taman astakona untuk memadu asmara..utk pasangan y da halal k..y single boleh la gedik2 snap ur own pic...

Ok done...cukupla tu dekat luar..kami check in bilik plak....letey ok..long journey from shah alam...ihiks...


Wah!!!! klu mcm ni xnk kua bilik pon tape...t honeymoon pg sini je la...ihiks....


Ok....x puas lg..ni permandangan dr ats bilik kami...wow!! romantik sesgt....


Ade swimming pool jgk...yay!!! x saba nk berendam...So, kepade sape2 nk pg cameron tu...korang x kan menyesal stay kt strawberry park ni...awesome!!!!

At nite lg awesome!!!! arrghhh.....



Nak lebey details boleh layari this web http://www.asiarooms.com/ then carila cameron highland strawberry park.....

No comments:

Post a Comment