Jom Buat Duit!!!!

Wednesday, 25 July 2012

Cara Yang Baik Untuk Pembersihan Buah Pinggang


Salam Ramadhan!!!!!!!

Alhamdulillah aina diberi peluang lg untuk berpuasa pd thn ini....And setakat hrni aina still berpuase...ahaks...


Dekat entry kali ini aina nk share something yang aina rasekan ok untuk dikongsi...Aina dpt info ini dr kwn melalui email....


U all thu x daun "Parsley" ataupon ketumbar?? Selain digunakan untuk masakan, daun ketumbar boleh digunakan utk membersihkan buah pinggang....oh really?? Yes!!!!


Bayangkan da berapa lama kite hidop kt dunia ni, samela usia buah pinggang kite....Selama bertahun2 jugela dye menapis darah dengan membuang garam, racun and mana benda yang tidak dikehendaki memasuki badan kite. Sampai satu tempoh tu mngkin buah pinggang kite dah x dapat nk tampung ag n garam2 mula berkumpul...Kenela cuci k, klu x dapatla sakit buah pinggang....

Macam mane nk cuci, pki dinamo?breeze? No...No...No...ingat kain...ihiks....Care dye mudah jew, Modal mungkin dalam RM1.00...ahaaaa...murah an??

ok2 ini dye cara2 nya:-

1) Ambil segenggam or sekumpulan daun ketumbar.
2) Bersihkan dengan air bersih.
3) Potong kecil2.
4) Rebus dlm periuk bersama air dan biarkan ia mendidih selama sepuluh minit.
5) Then biarkan ia sejuk pastu masokkan la dlm jag or botol.
6) Simpan dalam peti sejuk.

Cara nk minum:-

Minum satu gelas sehari.
Bahan-bahan yang tak diperlukan oleh badan termasuk racun akan keluar ketika anda membuang air kecil.

Anda akan dapat merasakan perbezaannya...badan jadi selesa....Parsli/Ketumbar dikenali sebagai rawatan pembersihan terbaik untuk buah pinggang dan ia semula jadi!

Tgok sekali imbas mmg mcm daun sup, tp bau dye lain....


Ini daun dye jarak dekat...

Aina nk try jup lg...jom same2 menjage kesihatan buah pinggang kite...Tolonglah forward info ini kepada org tersayang.


Info ini aina dapat dr email kwn aina, tuan punya petua ni pon soh share this info.....


Selamat Mencuba!!!!


************WASSALAM DARI AINA*************



No comments:

Post a Comment