Jom Buat Duit!!!!

Tuesday, 3 July 2012

Country Lodge Resort, Cameron Highlands

Salam semua!!!!

Me again and the story still d same place Cameron Highland!!! Malam kedua kami bercadang bermlm di Country Lodge Resort.. Hotel/Resort ni pon ok...and view dye pon cantik....




Ini view tyme nk maghrib...Aina amik mase nk pg Pasar Brinchang...ddk dekat sini mmg dekat sgt ngn pasar...tu yang best tu...x pyhla nk drive...


Ini plak view mase nk masuk...Nice2 n simple gto...mmg bersih la...Tp nk dijadikan cerite...kami terjumpe satu kerete ni..mmg unik and wat kami tersenyum and ketawa...somethin yang boleh dikatakan cute jgkla...

Klu u olls semua bertuah...kt bwh hotel ni ade satu kerete ni, dye mmg slalu park kt situ la...kekedang akan nmpk dye ade kt area brinchang tu...kami pon x bape sure sape pemilik kerete tu...so, kami pon snap la byk2 pic with dat car....Ade x sape2 y pnh jumpe??


Takde sape sangke yang this car still function mcm kete2 lain...cume maybe break dye xleh gune da kot...sbb tu die letak batu dekat tayar tu....


Mmg lokasi yang sesuai untuk posing and tgok peta Cameron!!Good job syaiful and Aizeran (Hubby kpd Nisa).


Ok then, please say goodbye to the car!!! Hope we will see u again......


Then, after u entering this hotel...ini laluan nk ke lobby...so, kami check in dlu k...untuk rehat2 kan bdn ni...ahaks!!!

Rate price kat sini mmg murah...boleh dapat bilik dr harge RM84.48 for standard room...ok la tu an..janji selesa n boleh tidur...

So, sape yang rase ok..boleh menginap disini...ade kemudahan kedai2 kt bwh tu...jalan kaki je...tempat mkn pon byk...

Nak taw lebey lanjut tok this hotel boleh la layari Country Lodge Resort ....

C ya..MMMuuuaaahh!!!! 

No comments:

Post a Comment