Jom Buat Duit!!!!

Tuesday, 26 March 2013

Custom Made : Plain shawl (Halfmoon) ainalista

Salam Sayang...
 
Minggu lepas tgh lepak2 minum teh dengan my mom.. sembang2 pasal tudung.. n then my mom suggest aina buat tudung.. dekat rumah de mesin jahit tu.. buat la.. heee... So jadila plain shawl halfmoon ini... (haha, ntah pape cerite)
 
Yang menariknyet u olls leh custom made sendiri.. heee.. cane nak tempah?? Jom tengok step dekat bawah:-
 
Step 1
 
Choose your favourite colour.

 
E.g : Code 44 (Pink)

 
E.g: Code 44 (Blue).. So, don worry even no code same dengan picture dekat atas.. mention colour je k,,,heee
 
 
Step 2
 
Haa.. lagi satu yang bestnyer.. lepas dah pilih warne background, jahit tepi tudung tu pun u olls leh request colour lain...
 
Contohnya : Shawl nak warna Code 4 (Blue), lepas itu jahitan tepi tudung warna Code 36 (Pink).
 
Ha.. cantik kan.. segalanya terserah anda!!!!
 
Step 3
 
Harga pengenalan "ainalista" adalah RM30.00 (Exclude Postage) (even tukar colour jahitan tepi). Harga ini valid sampai 30 April 2013 sahaja.
 
Sebarang Order yang di buat selepas 30 April 2013 adalah RM36.00 (Exclude Postage).
 
Step 4
 
Order boleh dibuat melalui email / Phone.
 
Contact Number : 018-2919847 (Call/ Sms/Whatsapp)
Call : Monday - Friday : After 5.30pm
          Weekend             : Available anytime kecuali tido..heee
 
Step 3
 
Selepas u oll email.. aina akan reply for confirmation.. lepas dah dapat email dari aina.. boleh buat payment.
 
Account number aina akan bg after da confirm..heee
 
Selepas membuat pembayaran sila email bukti pembayaran.
 
Step 4
 
Barang anda akan dipos selepas 7 hari.. Jika berlaku sebarang kelewatan aina akan inform.. don worry.. sebab, tudung ni custom made.. u oll order baru aina jahit...

Ini kerana aina akan menjahit pada weekend sahaja.. hari biasa kene kerja la..heee... Tapi if siap awal aina akan pos awal..

Tracking number akan diberitahu di pages FB ainalista / by email.
 
Step 5
 
Customer yang bertuah aina akan bagi free gift.. heee...
U olls boleh follow page aina dekat facebook : ainalista
Instagram pun : ainalista
 
Ok semua.. meh la order tudung.. heee...
 
 
 
 

COMING SOON!!! CUSTOM MADE : TRIBAL PRINTED HALFMOON!!!! TUNGGU......


****************************SALAM AINALISTA**********************************

20 comments:

  1. ini xjarang sangat..sedang2. but leh request yang tebal sikit..

    ReplyDelete
  2. kalau tebal harga berapa? ke sama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang tgh promotion.. klu order b4 30 april, harga still same...

      Delete
  3. ija dh dpt shawl siap free gift..puas hati sgt2..
    siap tmbah order lg..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Still ade lagi dear.. never stop.. hee

      Delete
  5. Half moon kalau nak order yg besar or panjang sket boleh?.. coz bile pakai nak labuh depan and belakang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dear.. aina xperasan komen.. if nak cepat reply msg je direct ke 018-2919847 k..

      Delete
  6. yg kod 50 step 1 tu kaler ape ye

    ReplyDelete
  7. Salam, msih terima tmphn lg tak ye? Kalu nk tmpah y tebal skit, pkai material ap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear.. contact me 018-2919847 and give the details.. aina gune chiffon georgette..

      Delete