Jom Buat Duit!!!!

Friday, 15 March 2013

Props For My Engagement Day

Salam Sayang U ollss...

Yupp.. memang aina buat props n menerima tempahan untuk props.. so for my engagement day mmg xsahlah xde props an?? Tapi disebabkan kesibukan yang terlampau.. aina buat sikit je..heee...

FYI, bukan semua design aina buat sendiri.. ade jugak aina ambil dari internet.. saje bg statement ni takot t u olls kate i curi design org..heeee...

Disebabkan masa hari pertunangan tu aina sedikit BZ almaklumla ramai sangat sedare mare datang.. Aina xleh bergambar sakan sgt.. t kecik hati plak tetamu yang datang.. So, hanya beberapa keping je yang sempat aina snap... Picture lain maybe ade dekat cameraman..heee


Ini my officemate..memang seksi habis la beb..heee.. ini bibir mungil dari jarak dekat..

 
Ini pulak bile dah ramai2 gune..heee..Picture ni pnh aina gune dekat this entry Final Engaged... 
 

 
 Ini plak pak misai kite.. dekat ainalista ade banyak lagi design misai ye kawan2.. nak lain design pon u olls boleh request.. just pm aina.. nanti aina akan email beberapa design..heeee....
 

 
in the beginning, memang la aina nak buat banyak props untuk aina nyer engagement, tapi aina cannot manage my time properly... banyak bende aina buat last minute... eeeemmm hampa.. Tapi takpe, berbekalkan props yang ade ni, mcm2 pose kami boleh buat..heeee..
 
 
Ini antaranya.... heeee... " HELLO THERE!!!WRONG COUPLE OK"....Ahaks... da byk membebel harini..
 
Okla u olls.. semoge semoge cerie2 selalu k..heeee
 
 
*************************MMMMMUUUUUUAAAAHHHHH************************** 
  

No comments:

Post a Comment