Jom Buat Duit!!!!

Tuesday, 2 April 2013

Cara menghilangkan bintik putih dan hitam pada hidung

Salam Sayang.... :)


Oh no!! jerawat!! Cepat2 picit pastu mulalah gelabah cari produk kecantikan untuk pimple.. Sebagai wanita jerawat adalah musuh ketat dan kalau boleh memang tak nak sebijik pun tumbuh dekat muka…
Tapi jerawat normal berlaku, bukan hanya pada wanita, lelaki juga tidak terkecuali.. heee.. sebab tu dah banyak produk2 untuk lelaki juga..
Ok, entry kali ni aina tak nak cerite pasal jerawat… tapi nak cerita pasal “Masalah bintik hitam dan putih”.. Masalah ini juga tersenarai dalam musuh ketat wanita… kalau boleh nak picit2 bagi hilang bende ini…
Aina memang dah lama mengalami masalah ini.. dulu buat cara tradisional je.. tapi lambat.. hahaha.. al-maklumla sekarang semua nak cepat..

Kali ini aina nak share satu produk untuk menghilangkan bintik2 hitam pada hidung dan wajah..heee…
 


 
Cara Guna:

Step 1: Bersihkan wajah dulu.. cucila pakai pencuci power u olls tu... Biarkan Kering kejup..

Step 2: Sapu mask tadi dekat satu muka.. kalau xnk, pakai dekat bahagian hidung je pon ok...

Step 3: Biarkan kering betul2 dalam 20 or 30 minit..

Step 4: Lepastu cabut / tarik perlahan dari bawah.. time tu nampakla white/black head melekat2 dekat mask u olls yang dah kering tu...

Step 5: Bersihkan wajah dengan air suam (untuk membuka liang roma)

Step 6: Ini yang paling penting, mesti kene pakai toner... IMPORTANT!!!!

Mask ini boleh didapati di SASA Beauty & Health Care Product... Ade dekat Jusco Bukit Tinggi, IOI Mall.. itu antara tempat yang paling dekat dekat area lembah klang...heee

Harga plak memang berpatutan dalam RM50++ cukuplah untuk stock 3 bulan.. Pakai pulak dalam seminggu 2 kali dah cukup..heee..

Product ini aina beli sama dengan Mask untuk kaki.. boleh refer entry ini "Petua Kaki Cantik Dan Lembut"

Boleh la pergi serbu SASA lepas ini.. cepat and mudah..heeeee.. aina baru pakai malam td..heee...

Ganbar Hiasan....heeeeee


*******************************SALAM SAYANG LAGI*****************************

No comments:

Post a Comment