Jom Buat Duit!!!!

Tuesday, 18 June 2013

Koleksi Hari Raya Yang Hot 2013!!!

Salam Sayang...
 
Lagi beberapa hari je lagi nak puasa kan?? wah.. saje je mention "hari" biar rase cepat.. if "minggu" mcm lama.. heee..
 
Even belum start lagi bulan puasa mesti u olls dah pon tempah baju raye kan?? xpun ade yang da siap.. Tapi ade jugak yang xsempat nak tempah.. walaupun belum masok lagi bulan puasa, ramai tailor yang dah x mampu / x ambil tempahan da.. amboiiii... mmg advance kan?
 
Aina pula, if raye mmg selalunya beli bju siap je..hee.. pilih2, rase sesuai and bayar.. cepat and mudah.
 
Bagi yang xsempat nak tempah,, u olls semua jgn risau.. beli je siap k.. if xsempat keluar g soping2, beli je online.. senang.. segalanya di hujung jari.. Dekat sini aina nak promote satu blog ni.. Blog ni jual mcm2 brg.. termasok brg terpakai tapi masih cantik and boleh pakai.. Yang terbaru die ade jual baju raye untuk wanita.. meletopss u ollss.. harga pun xkan dapatla dekat pasaran.. cewwaaahhh.. siap ade promotion lagi sekarang...
 
Ha cepat ramai2 pergi blog dye k sebelum kehabisan stock bju raye yang hot tu.. heee.. Owner blog ni hanisa aka nisa.. cute je orgnyer.. ni ha blog dye:
 
 
Jom tgok sikit ape yang ade dlm blog die ni.. hee.. jom usha same2 k.. weehuuu...Pas beli bju, boleh la tempah shawl dekat aina pulak..heee.. pasti anda bertambah menawan di hari raya...
 
 
 
 
Banyak lagi baju.. tapi takot xmuat entry ni.ahaks... ape kate u olls g check it out blog dye k.. ade baju kurung, jubah, kaftan dan lain2.. xlarat aina nak sebut satu2.. heee...terus je liase dengan owner blog ni.. senang, cepat and puas hati k...
 
Eee..geram nyer tgok bju2 dlm blog tu.. ase nak beli semue je.. K la semua selamat bershopping k...wweeehuuu..
 
 
*****************MOOD TAK SABAR NAK PUASA**************
 
 
 

1 comment:

  1. I think the admin of this website is really working hard for his site,
    as here every information is quality based information.



    Stop by my web blog - Tips Puaskan Suami

    ReplyDelete