Jom Buat Duit!!!!

Thursday, 13 June 2013

You Never Say Goodbye

Salam Sayang..
 
Bace tajuk pon taw kan, kali ni entry sedih.. cume xla sedih sgt.. cume separe sedih je.. ahaks.. Teringat pulak lagu korea tu kan.. ala.. yang dlm cerite "My Girl" tu.. Kalau xtaw nmpk sgt tipu.. xnk kawan.. hahahah.. geli x??
 
Ok biasala kan, setiap pertemuan pastu ade perpisahan.. mcm lagu shahir plak.. aeesshh.. ape2 la aina semua kau nk relate dengan lagu kan.. sudah2 la tu.. heee
 
Sebenarnya nak cerite, harini last day practical student aina dekat company ni.. sepanjang dye berkhidmat di sini, die mmg rajin and boleh buat kerje la.. yang penting die boleh menjadi bodyguard yang di geruni..sedey sgt2...Tapi nak buat mcm mane.. dah takdir.. heee..
 
 
Tengok ni.. rajin kan budak pratikal aina.. sweet je even tengah buat kerje  pon.. sape la yang xsayang..hahaha
 
 
Mmg xsempat nak beli pape hadiah.. just boleh bagi mangkuk free je sbb ritu beli susu marigold.. heee.. yang penting ikhlas dari hati... Moga2 mase mkn pki mangkuk ni, syazwi ingat aina.. hahahaha.. tlg jgn muntah..
 
 

Nampak x bdn dye yang gagah lagi sasa tu.. haaa.. xtaw la pasni sape nak jadi bodyguard lagi.. heee...Semoga anda berjaye diluar sane...Abaikan muke aina yang pucat lesi tu k.. besela penat bekerje mencari rezeki.. heee
 
 
***********************SALAM LOVE******************

No comments:

Post a Comment