Jom Buat Duit!!!!

Monday, 8 July 2013

Big Brother Seksyen 7, Shah Alam

Salam Sayang Semue...

Minggu ni mmg minggu makan aina la..heee.. tiap2 hari asik makan free je u olls..Alhamdulillah rezeki dari Allah.. Thanks kepada sesiapa yang sudi belanje tu k.. aina hargai sgt2..

Harini tekak kami semue teringin nak mkn western food..hee.. so, kami decide nak try mkn dekat "Big Brother".. Sekarang xyah pergi jaoh2 dah.. Dekat seksyen 7 pon dah ade k..

Ini adalah environment dlm BB ni.. Ade 2 area, satu open satu lagi aircond mcmni.. u olls boleh pilih k.. suasana mmg best..

Hari ni my big boss yang belanje actually.. 4 Department skali dye belanje.. semoga murah rezeki beliau.. Aminn...

Owner die ni mmg kreatif dlm menghias kedai.. byk lakaran yang unik and cantik dihias dlm ni.. suasana mkn pon bertambah menarik kan u olls??

Kami ni biasala.. mane2 tempat pon misti nak pose.. klu x, mmg xsempurna la hari tu..hee.. mase ni perot dah kenyang, bile perot dah kenyang... hati pon senangla..ahaks..Mmg ramai yang mkn dekat sini.. lagi2 time lunch and dinner...

Dorang ni xkisah.. lentokla mane ko nak kiah oiii... ahaks.. tade hal dah org tgok ke tak.. layan je la...heee

Ni try snap dr atas.. skill dari hanisa.. die terror katenyer bab2 amik gambar.. sape2 nak photographer boleh contact dye.. tp dye terror pki camere handphone je.. DSLR blom blaja habis..ahakssss.. Jgn mara nisa..

Time ni dah hilang idea nak posing ape.. Pose ikan buntal pon keluar gak.. hahah.. Tgok tu pinggan and cawan some licin.. x  tinggal satu sisa pon even tulang.. hahaha...Semue ni mmg hantu mkn..

Tige org ni paling nakal sekali dekat opis.. hahaha.. aina je yang baik pendiam some.. please jgn muntah k..

Ni plak jejaka xberapa nak idamla.. haha.. Mcm biasa, harini SEIN Ruffedge tetap ikot skali makan di Big Brother..heee... Semakin bergaye beliau semenjak tidaj menjadi artis...
 
U olls mesti nak tahu Menu ape yang best dekat sini kan?? Kt sini mmg byk pilihan dari Steak, Lamb, Chicken, Salads, Pasta, Dessert dan lain2.. Semue ade dekat sini.. Hidangan set untuk kanak2 pon ade..
 
Sekarang ni tgh ade promotion, Bagi set anda akan dapat roti, sup cendawan and air sekali k u olls.. mmg jimat dari u olls beli ala carte..
 
Aina ade snap menu2 yang ade di Big brother ritu.. Bukan tujuan nak meniru ke pe.. sbb aina bkn ade restoren pon nak ciplak2 org punyer.. aina snap haritu pon nak hantar dekat opismate.. senang nak order,, Sbb haritu aina and nisa dtg dlu kedai tu nak booking, then kami decidela snap pic and boleh order tok dorang skali..
 
Kepada pihak pengurusan Big Brother harap anda faham..heee.. Menu yang aina paparkan nanti adalah untuk tujuan mempromosi kedai anda.. Tlg jgn saman saye..heeee...
 
MENU
 
 





Banyak lagi menu die sebenarnya.. haritu sempat snap yang ni je.. Nak cepat la katekan.. U olls boleh datang sendiri ke Big Brother and rasaila sendiri la..amoi, mcm tagline iklan..
 
Sape yang nak datang ke Big Brother Seksyen 7 ni, ini alamat die k:
 
12-14 Jalan Plumbum N7/N (Seksyen 7). Shah Alam, Selangor .
 
Landmark die:
Dekat Petronas seksyen 7 tu, masok dlm sikit de pappa rich and masok lorong belakang sekali.. Betol2 dekat belakang hospital baru nak siap tu)
 
K la u olls, jgan lupe try makan dekat situ taw,,,heee...
 
 
*****************SALAM AINALISTA********************

No comments:

Post a Comment