Jom Buat Duit!!!!

Thursday, 4 July 2013

Pak Usu Steamboat, Seksyen 13 Shah Alam

Salam Sayang....
 
Haritu aina update pasal farewell org.. so, harini farewell aina plak.. hahaha.. Dah sampai masanya aina berhijrah..
 
Thanks aina ucapkan kepada company sekarang ini, company ini terlalu byk mengajar aina.. xpecially my boss.. thank you so much.. sedih hati nak tinggalkan, tp peluang hanya datang sekali.. Jadi aina xnk sia2 kannya...
 
Ok, tak nak dah cerita pasal sedih2.. Harini kami decided nk mkn dekat pak usu steamboat dekat seksyen 13, Shah Alam tu.. Mmg dr pagi ikat perot sbb nak mkn byk time malam... Nak tahu alamat, Harga and ape yang ade dekat Pak Usu ni, Please scroll sampai bwh.. Dekat akhir entry ni aina bagi details k..


Inilah "HR" Team.. Semue sempoi2 and Boss yang sporting.. Ini baru sebahagian, ramai lagi yang tak boleh join..heee.. Time ni dah separuh jln pon makan..Ihiks...
 

Ini dari bahagian dalam Pak Usu Steamboat.. yang kt luar tu la bahan2 mentah diletakkan.. so u olls kne ambil sendiri dekat luar la... Grill pun ade disediakan disini.. So, pendek kate dekat Pak Usu ni ade Steamboat and Grill skali k...

 Ini plak bahagian dalam.. ini satu bahagian je aina sempat snap.. Dessert kt sini mmg byk.. Ade puding, pelbagai jenis ice cream and buah-buahan segar. Selain itu, Pak Usu ni terkenal sbb laksa die yang sedap.. Laksa di buat sendiri oleh tuan kedai.. Puan Norma.. Peramah orgnyer...
 
Time ni masing2 dah layan nafsu makan.. xpandang kamere langsung dah.. makanan sgt byk sampai xcukup tgn nak capai.. hahaha.. gelojoh bukan main.. al maklumla.. dari pagi tahan lapar..heee
 
If u olls perasan, gambar dekat ats and yang ni cume sorg je pandang kamere.. si khai.. sbb die pantang nmpk kamere.. maybe sbb die rase die paling hensem kot...
 
Belum habis lagi time ni.. rileks dlu.. ini baru first round.. Dorg tgh tunggu makanan msk dlm pot tu..heee.. Sambil tu posing2 la dlu.. Klu u olls perasan.. Muke member pki baju merah ni mcm artis x?? YAAAA BETOLLL!!! Mmg la die artis yang u olls sangkekan tu.. SEIN RUFFEDGE....heee... Anda mahukan lagi gambar beliau yang lagi comel?? ini dia.......................
 
Amacam?? Comel dan cute kan?? Selepas berhenti menjadi pelakon.. die telah bekerja satu company dengan aina dan mengamalkan hidup " Low Profile"..hahahaha... Ini adalah gaya lelaki menunggu makanan masak... Kalau perempuan pula lain cara mereka...
 
 
MEREKA AKAN MENUNGGU MAKANAN SAMBIL :
 
SNAP PICTURE BANYAK2, SAMPAI MEMORY FULL!!!!!
 


 

Rama-rama diatas sengaja diletak kerana sebab2 tertentu.. sbb aina risau, if rama-rama tidak diletakkan, u olls semua akan mimpi ngeri..heeee...
 
 "Tiga malam.. tanpa bintang..." wah, macam lagu fiq plak..hee.. bintang ini juga sgt2 perlu.. kerana blog ini dibaca umum.. aina risau if bintang tidak diletakkan, blog aina akan dilabel sebagai "Blog 18SX"...ahakssss...
 
Aksi ini juga terpaksa ditutup kerana gambar sebenar lagi menakotkan sehingga u olls boleh mimpi ngeri...
 
Yang ini sengaja diletak untuk menambah kecomelan kami yang comil.. spek2 diatas amat mahal sehingga tidak dijual dimana2 kedai...heeee...
 
Kerana aksi mereka terlalu ganas, aina terpakse buat begini.. 18PL..heeee.. mmg menggerunkan, mengerikan and boleh mengganggu hidup anda semua... hahaha...Apepon aina and the team rase sgt kenyang and happy sgt..
 
Makanan dekat Pak Usu byk sgt pilihan.. pilih saja anda mahu yang mana..semua boleh mkn.. Makanla sampai lebam di Pak Usu Steamboat k...
 
Seperti yang aina janjikan ini adalah alamat "PAK USU STEAMBOAT":
 
No.87, Jalan Snuker 13/28,
Tadisma Business Park,
Seksyen 13, 40100 Shah Alam,
Selangor.
 
ATAU
 
Anda boleh call direct untuk booking @ sebarang pertanyaan kepada:
 
PUAN NORMA BINTI MAN
012-3681712
 
PRICE :
Dewasa : RM25.00
Kanak (atas 5 tahun : RM12.00
Warga emas (atas 60 tahun ) : RM15.00
 
Ape tunggu lagi...Cepat2 la pergi try.. Rugi taw.. harga berbaloi2..heeeee
 
 
*******************SALAM SAYANG AINALISTA****************
 
 
 



 
 
 

11 comments:

  1. hahahaha..yg part gmbr tue lawak sungguh..sian member2..yg laki tue tgok muka cam shahir af jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi rmi ckp die tu mcm shein ruffedge... ihiksss

      Delete
  2. dekat dengan apa eh pak usu steamboat nieh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. die area seksyen 13.. dekat ngn burger king..

      Delete
  3. I have been surfing online more than three hours as of late, yet I by no means discovered
    any interesting article like yours. It is lovely worth enough for
    me. In my view, if all website owners and bloggers made good content
    as you did, the internet can be a lot more useful than ever before.


    Feel free to visit my weblog: bet angel

    ReplyDelete
  4. Now ada lagi tak? Harga still sama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade lagi.. bru pg last week.. pg la try..

      Delete
  5. Ada ketam tak aina kt pak usu nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua ade.. grill chicken n lamb pon ade.. t pieza amik je ayam n daging srh die msak.. best n murah,..

      Delete
  6. pukul berapa waktu operasi kedai makan ni?? :)

    ReplyDelete