Jom Buat Duit!!!!

Friday, 5 July 2013

Throwback Back December 2012 ~ Admitted KPJ Shah Alam

Salam Sayang....

Errkk.. saje nak buat entry pasal dulu2.. heee.. sbb ritu xshare pon story ngan u olls.. ni first time aina msok hospital..sbb sakit tekak..heee.. dlm bhsa saintifik die aina xingt sbb panjang sgt...

Bile masok hospital ni, mmg la best sbb dapat cuti panjnggggggg...heeee.. yang xbestnyer bosanla u olls.. sik pandang bnde yang same je tiap2 hari..

Aina mmg xsuke mase cucuk bnde ni.. jarum die bkn main besar k.. eeerrrkkk, serius tak nak dah kene cucuk mcmni.. kne amik darah plak pastu.. mmg pitamla...heeeee... sbb tu xboleh jadi doktor..ahaks.. Sib bik time nurse cucuk bnde ni my opismate ade teman.. klu x, mmg menangis tak berlagu la aina...heeee

But lame2 biase dgn bende ni.. tapi bnde ni telah membuatkan diri aina begitu xselese.. nak mndi ssh, nak solat, nak tdo pon kne cover2.. sabo je la nak..heee..

Aina suke bile org dtg melawat.. thanks kepada semua yang melawat aina haritu.. terharu sgt.. yang bg biskot, buah, nasi and lain2.. Mase saket ni la nak mnje lebih2..heee.. Ini pic aina bersame my big bro k.. Abg aina no.2,  seorg cikgu BI and masih single..heee
 

Ini mknn pagi dekat situ k.. Aina makan je semue.. xcerewet pasal mknn.. heee.. sedap die masak.. bahagie je mase mkn tu..heee...

Ini mmg feberet aina la.. Bubur sup ayam+daging lembu.. Mama msk..yummy.. thanks mom!!! Even dah kenyang, bile dapat bubur ni, automatik perot lapa balik k..

Org paling lambat dtg melawat adalah tunang saye.. tapi dye dtg bwk byk makanan and bunge ni..wahhh.. ***Blushing***...heeee
 
Aina stay dekat KPJ ni xla lame sgt.. cume 2 hari but after discharge doc bg lagi cuti 3 hari.. hoorreyyy je time tu.. even cuti, tapi kepale ni dok pk pasal keje je.. almaklumla aina kan workaholic..heee..Badan rase lembik je bile xbuat kerje..heee
 
Experience ddk hospital ni mmg best.. yela sbb aina ni mmg suke try bnde baru and nak alaminya sendiri.. cube perkara yang positive je la.. yang negative, mintak sgt dijaohkan k..Bile kite dah cube sesuatu yang baru tu, barula best story dekat org.. xla borak kosong je kan?? Heee...
 
So, kepada sesiapa yang takot masok spital tu, aina nasihatkan xyahla takot wei.. best kot.. org layan mcm raje..heee..
 
K la u olls, sampai sini je entry kali ni.. kepada yang nak tempah shawl untuk hari raya tu.. cepat2 la tempah k.. sbb aina akan close tempahan pada 22 July 2013. But tempahan akan dibuka kembali pada 12 August 2013.
 
Heeee..cepat2 email and msg aina di:
018-2919847 (ainalista)

***************PELUK CIUM DARI AINALISTA******************




No comments:

Post a Comment