Jom Buat Duit!!!!

Wednesday, 14 August 2013

Geekintherainbow and Shawl ainalista

Salam aidilfitri... (Selagi tak habis raye, selagi tu akan ckp kt every new entry)...
 
Hari ni aina dah start keje, actually since monday lagi.. hihi.. xdapatla cuti lame2.. makin lama cuti makin byk plak notes ats meje t.. xsanggup den..ahaks..
 
Xpela, tahun ni pulun keje habis-habisan.. tahun depan insyaAllah tade dah.. Tahun depan nak cuti lame2.. ihiksss... Okla, kt entry ni aina nak ucapkan ribuan terima kasih kepada owner blog "Geekintherainbow" kerana sudi buat entry pasal shawl ainalista... touching sgt..heeee....


Orang cute.. pakai ape pun semue ok kan?? ini la blog dye.. Sejak kenal blog ni, aina pun jadi pembace setie blog ni.. isi yang ok and orang yang comel sgt2...
 


Mase aina jahit tdg ni, ase biase je.. bile si adik manis ni pki.. ase mcm lawa giler plak.. keserian anda sungguh terserlah dear..


Thanks again dear.. kepada sesiapa yang nak custom made shawl, order sudah dibuka sekarang.. cepat2 order, share your beautiful picture with me at instagram, blog and email DAN MENANG HADIAH!!!!
 
Opps.. kantoi bukak "terjemahan google"....heeee...
 
***************SELAMAT HARI RAYA******************

2 comments:

  1. suka juga dengan si blogger ni. and dpt tau ainalista dr dia :)

    ReplyDelete
  2. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete