Jom Buat Duit!!!!

Saturday, 22 March 2014

ainalista is back!!! did u miss me??

Salam Sayang..

OMG agak lama jugak la xupdate any news or story dekat blog.. Klu rumah aina rase dah bersawang dah pon.. hahahaha.. klu rumah papan, anai2 dah ramai berjemaah makan kayu.. hahaha..

Ok anyway.. mmg byk story nak cite.. but aina akan buat dekat entry yang berasingan.. Masa ni baru ade kesempatan nak update blog.. al maklumla bz mengalahkan menteri.. Lagi2 misi mencari MH370 masih berjalan.. Aina harap semuanya akan baik2 shj.

Banyak perkara yang terjadi dlm tempoh aina xberblog ni.. manis, pahit semua ade.. don worry.. will share with u one by one.. klu ade yang nak bace la.. Blog ni aina rase dah mcm my diary.. if boring2 blh bace balik.. and boleh kenang2 ape yang berlaku mase tu...

and dengan blog ni jugak la kite blh kenal ramai org.. share pendapat, share brg best, share resepi n macam2 la.. so sbb tu la aina xakan berhenti berblogging.. oh my english.. hahhaha...

anyway,, stay tuned with me k..


No comments:

Post a Comment