Jom Buat Duit!!!!

Friday, 21 March 2014

Project Malam Jumaat A&A # 2 Rango Movie

Salam Sayang!!!
Wah cepat je dah Entry ke dua for this project.. Cepat je mase berlalu kan?? So, rasenyer malam ni buat ape ye? heee :)

Ok malam ni after Isya' kami menonton filem bersame.. hihihi.. xpyh pg wayang pun.. Siang tu decide and download.. then malam ni tgok same2.. 

So malam ni kami tgok Rango!! cite ni mmg style.. Cartoon but very stylo die punyer character.. Siap gelak2 lagi cite ni..

Mmg stylo sbb watak utama guna suara Johny Depp

Mmg terbaik la.. sekali sekala layan same2 suami mmg best.. xperlu la kot asik tgok love story je kan.. Bnde2 yang funny pon bile tgok berdua blh jadi romantik and membangkitkan suasana romantik.. 
heeee...

Xcaye lagi cite ni best??!!! Jom tgok skit trailer die nak? nak? let go bebeh...


haaa.. cepat g tgok.. heeeee.. Ok itu je "Project Malam Jumaat A&A" kali ni... Cccc yaaa next friday k...




No comments:

Post a Comment