Jom Buat Duit!!!!

Friday, 28 March 2014

Throwback # My BFF Wedding September 2013

Salam Sayang..

Ok i know.. September 2013 right? yes dah lame.. tapi aina nak jugak update sbb this is happy moment for my BFF.. Aina sememangnya sangat2 busy and arrggghh mmg jarang sekali nak berblogging ni.. But tak bermakna that i'm leaving!! No way...

Ok September 2013, is a Dayah Big day.. Actually kami ada 8 org.. So setakat ni yang dah kahwin 3 org including moiii!!!! hihi..


Time ni lagi 4 org xdapat nak datang.. From left : Faie, Bride ( Dayah), Me & E-na

Me & Aidah ( e-na)
Sambil tunggu pengantin lelaki sampai, apakata isi mase dgn bercamwhore.. hahahha.. itu je terapi yang terbaik waktu tu..

Dayah with her prince charming!!!
Yeay!! Akhirnya yang ditunggu tiba juga.. Seronoknyer dayah.. hehehe.. Kami F8t gembira melihat awak bahagia..
Macam kembar kan?
Masa pengantin lelaki sampai, kami terkejut sgt.. nak taw sbb ape?? Sbb muke dayah & husband sgtla mirip.. cume that day dayah wearing contact lense.. cube try pki spek.. mmg sebijik.. inilah jodoh namenyer..
From left : Me, E-na & Faie
Ini kami sebahagian dr group F8T yang datang.. Mmg selalu muke kami jek yang menyibuk kenduri org.. Bukan ape, kami ni nak amik berkat.. huhu

Time ni nak balik dah.. sedey... ok lap hingus...
 Ini acara wajib.. bergambar dgn pengantin,, Dayah tak bersanding.. so tade pelamin,, so sini pon ok la, jnji dapat berkat pengantin.

Time ni mmg tgh gatal nak kawen pon!!
Masa ni Bulan september 2013.. Aina punyer March 2014.. So, rase xsaba plak kite nak kawen.. Awww!!!
Lastly, kepada dayah semoga anda sentiasa bahagia bersama suami terchentaaa dunia & Akhirat.. Amin,,,,

No comments:

Post a Comment