Jom Buat Duit!!!!

Saturday, 22 March 2014

Trick Art Museum at ICT Shah Alam

Salam Sayang..

Yezza tgok tajuk pon dah taw kan.. and ade y penah pergi berkali2 pon itu tempat,, Tapi aina nak share jgk sbb bnde ni jadi almost last 5 months rasenyer.. hahhaha...

This is the best outing with my bff,, unplanned pon mase tu.. saje nak overnite la konon2nyer.. tapi pkul 10.30 dah seribu kali menguap.. adoyai..

so, okla tempat ni.. bayaran die pon agak murah.. yang penting time snap pic tu kne btol2 enjoy and creative la skit kan??

Jom la enjoy my pic yang dah berkurun simpan ni,,,

mmg xsahla ICT tanpa lampunya.. ni watie my BFF.. manja tahap baby.. mcm nak lempang2 je.. opss sori.. macam nak cubit2 ( hope die xbace this entry )

ok kali ni syok selit pic org je.. xpela sesekali je.. bkn selalu.. die single, sape berminat blh PM aina tros.. yang penting hati misti mao baik!!!

ok selitla satu pic tuan blog.. posing mmg ala2 feeling lagu ekamatra.. amik ko.. xpon siti nurhaliza...

Watie ni bab2 belakon and posing ko bagi je la kt die.. mmg jadi.. aku ni kaku sket.. lagi depan camera phone.. if pan DSLR aku ok je.. automatic badan lentok mcm model.. cewwwaaaaahhhhh.. hahhaa

Aina mmg ade pic time ni.. tapi semua pic yang watie ni amik xreal.. xpela budak2 kan.. mne pandai snap pic.. sbb tu entry kali ni.. penuh pic die jek...


Last pic.. ini depan red carpet tu.. xmsok pon time tu.. mahai sgt.. setakat tgok patung je pon.. tapi bg y byk duit sila2kanlah masok ye... heeeee

kepada anda diluar sana yang teringin nak pi.. pi la bwk anak2 tgok2 keindahan ICT tu.. nak cuti skola kan ni.. xpyh melancong jao2 pon,, cuti2 malaysia pon ok.. jimat and enjoy!!!!

Landmark nak pi ICT Shah Alam ni senang je.. Pintu belakang UiTM Shah Alam, Dekat ngn jakel Shah Alam, Ariani, Radiusite and lain2..

Nak lagi senang?? Gunalah GPS, Papago or waze ye kwn2... sgt mudah and pantas!!!

Sekian wassalam dr ainalista,, peace :)  

No comments:

Post a Comment