Jom Buat Duit!!!!

Wednesday, 2 April 2014

My Mom Was Sick

Salam Sayang...

Tangan yang blh menggoncang dunia adalah tangan yang manghayun buaian.. iaitu seorang ibu.. Kasih sayang seorg ibu dan pengorbanan tiada tolok bandingnya.. Sayangila ibu selagi mereka masih ade di dunia ni..

Last weekend aina balik kg sbb attend kenduri saudara.. then habis je kenduri mak mengadu la pening kepale sikit.. then aina ingt ok la kan.. bg panadol & suruh die rest...

Ingatkan dah ok, rupanya makin terok.. subuh tu mak tak boleh bangun langsung.. nak bangun tapi badan rasa pusing2..

Then aina and husband pun cepat2 la bawak pg hospital.. sedih & sebak je rasa dada ni.. tgok mak mcmtu.. sebab selalu suara die lah paling kuat sekali kejut semua org bangun..

Muka Sakit.. Tunggu turn jumpe doc
Nak ajak pg hospital punya la payah.. xmo katanya.. mak tak larat nak jalan.. tapi sebab tak sanggup tengok die mcm tu aina paksa jugak.. marah2 manje sikit.. sorry mak :(

Aina tukarkan baju and pakai tudung.. tudung senget2 pun tak kisah dah mak.. sebab mmg badan lemah sgt.. After cek doktor rupa2nya mak penat sgt, kurang air.. sbb tu badan jadi lemah.. Then tekanan darah rendah.. sebab tu nak pengsan..

hahaha.. first time kene cucuk macam ni
Lepas je doc cucuk die.. terus suruh amik pic and hantar dekat abg2.. so aina pun post la dekat group whatapss family.. senyum2 je mak.. Then baru la mengadu sakit situ la.. sakit sini la.. hahaha.. mak mak.. manje betul ni.. olololo...

Ni masa tunggu masukan air
So, doc decide kene masukkan air dekat mak.. sbb bdn terlalu lemah.. Satu jam kene tunggu dekat spital.. So, biar la mak rest dlu..

Kepada u olls, sekarang ni musim panas and cuaca tak menentu,, please banyak kan minum air masak/mineral.. bukan teh ais, milo ais bagai..

Badan sihat, otak cergas.. ingatlah org yang tersayang k.. hehe..


No comments:

Post a Comment