Jom Buat Duit!!!!

Wednesday, 9 April 2014

Please Read This Entry My Husband!!

Salam Sayang...

Hahaha.. tajuk tak boleh tahan kan?? Tak pela, biar alert skit.. Entry ni just nak share one video yang aina jumpe dekat FB..

Mmg menyentuh hati sungguh.. Wah!! Jom tgok same2....


See i told you already.. Bile tgok n feel betul2 mmg mendalam kan maksud lagu ni.. Video ni pun sesuai sgt.. Aina n husband mmg pernah tgok this Movie dlu.. Time tu tgh blaja lagi..

Baru gatal2 nak bercinta.. Byk la pengajaran yang dapat bile tgok cerita ni.. Sesuai la bagi pasangan yang dah berkahwin.. Tak kire baru ke lama..

Korang boleh tgok full movie ni.. 

Tajuk Movie : Up



Ni aina bg sedutan movie sikit.. Jom tgok...


Lama dah aina tgok cerita ni.. Maybe boleh tgok balik utk " Project Malam Jumaat A&A " this week kan??

Ok la selamat mencari movie ini & menonton!!!!

No comments:

Post a Comment