Jom Buat Duit!!!!

Friday, 4 April 2014

Project Malam Jumaat A&A # 4 Beli Barang Baby Anakku

Salam Sayang..

Project malam ni kitorg buat lepas Maghrib!!! yeay baby.. heee.. Malam ni kami ikot Mommy pegi Alamanda beli barang baby..

Heee.. Xpyh tahniah dulu.. xmo..xmo.. Barang baby ni nak beli untuk secretary die.. Baby boy.. Sweet kan.. So kami dinner pun dekat sane sekali..

Lama jugak la nak cari barang baby ni sbb banyak sgt choice and semua comel2.. turutkan hati memang nak beli jek semua...



Dekat branch ni mmg up to date nyer collection.. byk pilihan.. Sbb ade sesetengah branch yang xbyk choice sgt..


Dekat satu jam lebih jugak dlm butik ni.. Pusing2 satu kedai.. Belek2 semua barang.. Al maklum la mommy ni dah lame tade baby dekat rumah..

Anak bongsu pun dah umur 20 tahun.. Cucu pun tade lagi.. Aina ni la menantu sulung die.. Heee.. Aiyooo.. Mommy nak cucu cepat tu..

So, itu la die Project Malam jumaat kali ni..

C yaaa next week k!!!

No comments:

Post a Comment