Jom Buat Duit!!!!

Friday, 11 April 2014

Project Malam Jumaat A&A # 5 Cara Wangikan Toilet Anda!!!

Salam Sayang..

Hee jgn geli ye tajuk project malam ni.. Yeee aina tahu u olls punyer toilet semua wangi2 belaka but wangi time anda mandi je la kan??

Bau dtg dari sabun yang anda gunakan.. but if lame2 bau sabun anda tu akan hilang n muncul lah bau yang tak berapa nak sedap.

So malam ni aina n husband buat project wangikan toilet kami.. aaaaa.. nak taw kami buat mcm ne.. ok mcm ni ye kawan2..

Cara-caranya:
1) Beli bekas mar mar tu.. ala ape tah name die.. sila la anda tgok picture.

beli dekat kedai RM5.00 ( byk design ) pilih je 
2) Beli pewangi cecair ni..
Pewangi ni aina pilih bau green apple..

3) Lilin pendek ni.. Beli je byk2 satu peket ni.. Baru RM5.00. If awak semua nak beli yang berwarna warni pun boleh yeee.. Lagi la meriah!!!



So, bahan2 die ade tige jek.. Sikit je kan.. 


inilah kesemua bahan tersebut yaaaa....
Then, amik satu lilin tu, letak la dlm lubang bekas yang di beli tu.. Nmpak tak ade lubang tu.. masokkan je satu lilin.. then nyalakan lah api..

Lpas dah nyalakan, ambil cecair pewangi tu, tuang sedikit ats bekas tu.. U oll nmpk x bekas tu atas ade mcam mangkuk kan?? kan?? nmpk x? haaaa...Ok la mcm ni aina share picture...

macam ini la.. Tuang skit je..

Then bile dah panas, ianya akan menghasilkan bauan yang sgt wangi

Saja padam lampu nak bg nmpk real lilin tu ( Abaikan bende sekeliling yang tidak penting) heeee
Haaa,, menarik kan? so lepas ni kalau nak buang hajat pun wangi je.. ala2 aroma therapy gitu.. If u oll lagi creative, tambah la ape2 yang perlu..

Ok dear!! itu je " Project Jumaat" for this week.. T next week kite jumpe k..

C yaaa.. Love u moiche moiche!!!




No comments:

Post a Comment