Jom Buat Duit!!!!

Friday, 30 May 2014

Happy Balik Kampung -----------> Jadi sedih

Salam Semua...

Happy Balik Kampung

Siapa tak gembira bila dapat balik kampung kan?? Tipu sgt2 la.. lainla if mmg xngaku ade kampung.. Opss terlebeyy plak..

Even baru 2 minggu xbalik, ase rindu mcm setahun je xbalik kg.. Oooo.. rindu bau sawah padi, bau parit, bau mak, bau bapak ( yezzaaa.. aina mmg pnggil bapak )... Ase mcm klasik kan? zaman2 cerita P.Ramlee dulu..

Posing dlu before gerak balik kampung *Picture Single Wife*
Die pun nak jugak * Picture Single Husband*
Tak pernah nak #ootd pun sebelum2 ni.. saje je semenjak kawen ni rajin plak nak selfie + ootd semua..Heee.. Jgn mara.. Masing2 muke ceria je kan?

Saje nak letak pic ni plak even same je pon dgn pic atas * Picture Double Husband + Wife*
Ni kan blog sendri.. so suke hati la nak letak banyak2 pun.. Ase menyampah, sila jgn teruskan menbaca..hihi..

Bila sampai kg. segalanya normal je.. jumpe mak, bapak n adik2.. kebetulan anak buah pun ade time tu..

Jadi sedih

Jadi panic & sedih bila ade kejadian melanda, nak maghrib dah pun time tu.. Anak buah tetibe nmpk semacam.. meragam n macam tak boleh bernafas.. semua jadi panik time tu.. Cepat2 hantar g spital.. Mak pun sarung kain batik je..

Dalam kerete pun macam dah lemah.. Mak nangis, aina ni pantang nmpk org nangis confirm ikot jugak menangis..

Sampai hospital terus pergi ICU.. Nurse n doctor terus ambil Amsyara ( nama anak buah ). Then bg gas.. Lege bila sedut gas tu, die jadi active balik.. Siap gelak2..eeeeee.. geram.. rase nak luku2 je kepala budak gebu ni..

Die ni berani.. Tak takot pun bile doc suruh sedut ni.. good girl

video

Atas ni video mase kene sedut gas tu.. Gembira kan? kan? Aesh.. gebu.. gebu.. Baru taw Amsyara pun kene asma jugak.. Maybe sebab parent kot.. My bro n Akk ipar mmg ade asma.. So xterkejut if syara pun kene jugak...

No comments:

Post a Comment