Jom Buat Duit!!!!

Friday, 30 May 2014

#Throwback 26 April 2014 ~ Wedding at Club House Bukit Mahkota, Bangi

Salam Sayang.. 

Entry kali ni #throwback.. sebab sekarang ni mmg jarang blh update on time... Akibat kekangan masa dengan bekerja... heeee ( -_- ) 'alasan je si Aina ni' heee..

Kali ni aina pergi kawan kawen dekat Club House Bukit Mahkota, Bangi.. Tempat yang agak santai.. ala2 macam outdoor skit.. sgt best!! heeee... lagi2 di hias ala2 english wedding gitu, memamg mantap!!! time tu tibe2 rase nak kawen lagi sekali.. Opppssss...

Ni pandangan dr depan * pinjam pic google image*
Decoration lebih kurang mcmni * pinjam jugak google image*
Aina ni mmg kalau datang kenduri kawen, selalu lupa nak snap pic byk2.. dlm kepala cuma set makan ---->snap pic pengantin---->say hye2 bye2 kawan------>salam parent pengantin----->balik rumah..

Lepas dah sampai rumah, nak update blog baru menyesal picture xbyk nak masok blog.. ahhaha... Actually, kawan aina ni nama dia MIMI SURAYA... Lovely name kan?? seayu n seanggun tuan badan jugak.. Aina kawan dengan die since zaman blajar dekat UiTM dlu.. Since 2009!!! heeee...

Jom g kenduri!! *Pic mmg selalu blurr if suami yang snap*

Ini la pengantin!! sangat cantik n kacak pasangan ini 
Sempatla jugak husband & wife ni selfie dlu... hee #annecocos
Hampir semua kawan2 dah pun selamat menamatkan zaman bujang..Semoga kita sama2 bahagia, berkekalan hingga ke Syurga.. Amin!!! kepada yang belum, jgn gusar.. Kuasa jodoh semua itu ketentuan Allah.. Sabar ya..

Kepada lovely reader, lepasni mungkin byk entry #throwback.. Harap anda semua xkisah & memahami.. Hugssss...

No comments:

Post a Comment