Jom Buat Duit!!!!

Saturday, 24 May 2014

Wedding at Medan Ikan Bakar Shah Alam ~ Tema White ala Garden


Salam sayang..

Sekarang ni mmg tidak dinafikan mmg Aina suka sgt pergi wedding org.. Rasa seronok je tengok org kawen.. heee.. Lagi mertua mmg suka pergi kenduri, so ikot je la.. Dari tak buat ape2 dekat rumah, baik pergi kenduri kendara.. Boleh merapatkan lagi tali persaudaraan sesama kita.. heeee...

Kali ni aina pergi kenduri dekat "Medan Ikan Bakar Shah Alam".. First time dgr tu, mcm pelik je org buat kenduri dekat situ.. Emmm... tapi malas la byk tanya MIL ( mother in law).. ikut je la kan.. So today pergi kenduri pakai jubah.. Warna beige gold.

Selfie dlu depan cermin.. heeee
Saya pakai jubah from Bella Ammara.. Boleh pergi website die and page FB.. Mmg byk jubah cantik2 nad bukan setakat jubah telekung die pun very exclusive yaw... Jubah ni sgtla cantik.. kain die selesa and byk pilihan warna.

*Google Image - ni warna gold rasanya.. sgt cantik dia pakai..
*Google image- Pic blur skit.. Korg pg la usha dekat Bella Ammara punyer FB k...

Terkejut mak tengok tempat kenduri tu.. sgt mantopppp!!!!Satu Dewan die tutup dengan kain cream n dihias mcm garden.. Sgt cantik.. Tak nmpk mcm Medan Ikan Bakar dah. Tu la Aina ni, mula fikir bukan2 awal2 tadi.. 


Lepas nampk cantik je terus pakse Cocos snap kan pic byk2.. Kt ujung, penjuru, tgh2 semua tempat la nak snap.. semua tempat cantik..Lagi2 dekat pelamin and tempat ala2 bridge ni (tgok pic atas ni).. sungguh menawan hati kan?? Tapi sedey xdpt nak snap dekat pelamin.. Asyik ade org je atas tu.. Penat nak tunggu sampai clear..heeee...

** Cocos pakse snap pic die plak.. Bila pic nmpk dia gemok, salahkan org xpandai snap pic.. Alahai suami...suami...

Sambil mata melilau tgok dewan, terpandang area ni pulak.. ini sudut photobooth.. Aina terus melompat sbb nmpk area ni mcm cantik and comel sgt.. Cepat2 tarik tgn Cocos soh snap pic kt sini.. Malu nak berdiri situ sorg2, pakse pulak ( Sufi ) adik ipar bergambar same2.. Dah la dia ni tak suke ambik gambar.. Nasib ko la dapat akk ipar jakun kemain..Dlu time kawen tade buat bnde ni.. heeee...

** kene pakse jugak buat peace sbb nak cantikkan gambar***
Ya.. ya.. kalau korang perasan, yes!!! kali ni mmg tade langsung pic pengantin.. Sbb syok sgt snap pic sendiri.. Sambil xsedar pengantin dah tade.. Pengantin dah keluar pergi outdoor.. ( Sedih.. lap hingus ).. Lepastu salahkan Cocos, sbb xamik pic pengantin.. Redha je la suami oiii...

Ok itu je.. Episod Mahligai Cinta Kali ni.. hehehehehe...

No comments:

Post a Comment