Jom Buat Duit!!!!

Thursday, 12 June 2014

Happy Day With Bestie!!!

Salam Sayang Semunya...

This entry adalah suka2 je Aina nak share dengan u olls. Semenjak berkahwin ni, Aina jarang2 dapat keluar dgn kawan2.. Sebulan sekali mcmtu la.. If dulu every weekend mesti keluar date dengan my big girl ni..

Sebagai isteri ni kita kene ingat, kita ada tanggungjawab lain selain nak seronok2 je.. So suami is the first la.. Alhamdulillah Cocos ok n sporting..  If Aina tgh free nak keluar dgn menber2 no hal la.. Lagipun die selalu jugak lepak dengan kawan2 & main futsal.

Kita ni xblh la nak control sgt.. Semua org kdg2 perlukan ruang untuk diri sendiri kan?? Ok2.. Stop hal rumah tangga.. Nak dipendekkan cerita, last weekend Aina keluar date dgn watie.. Sila rujuk entry sebelum2 ni.. Kali ni keluar sama seronok dia lain macam.. Maybe sebab lame xjumpe kot... Plus seronok sbb dapat shopping sekali!!!!

melekat kt dinding!!!

Masa ni Watie takot benar nak bergambar kt dinding ni.. Padahal tinggi tembok ni dengan tanah xsampai sejengkal pon.. Adui Watie2.. Sebab tu pic atas ni u olls nmpk muke die cam cuak sikit even senyum lebar.. lekatkan badan dekat dinding sebab takot jatoh.. hahhaha..

Pic ni Aina ada upload dekat IG
Tengok Aina, steady je.. Hahaha.. brula gambar nmpk real kan?? Ye mmg Aina suke pakai skirt + Snickers.. yess!! mmg dari dulu.. Klu la pergi office blh pki camtu.. I mmg suke tahap berbintang2 la.. ( emm suke hati I nak bintang ke bulan ke )..heeee

Thanks Angin sebab buat skirt saya nmpk cantik disitu!!
Hilang gaya perempuan melayu terakhir I.. Oppss hope cocos xbace this entry...
I manja dengan Watie...
Yes!! ada kemajuan nak pose pan camera.. good joob !!
This girl, tak payah diajar.. Dia agak pakar dgn camera!! haahha
For the last, jom tgok video pendek dr saya!!!!!!





No comments:

Post a Comment