Jom Buat Duit!!!!

Thursday, 5 June 2014

Monopod and Bluetooth Remote Shutter for Iphone

Salam Sayang awak2 semua ( bukan burung awak2 ye )

Tak kisah korang nak cakap Aina ketinggalan zaman ke ape ke.. tak kisah pun.. Al Kisahnya mcmni, lama dah taw kewujudan monopad and shutter etc ni.. but dlu time mule2 ramai guna, Aina rasa mcm annoying giler dorang ni.. Jahat kan?

But bile lama2.. rasa teringin pula nak beli.. Ye la selalu if srh cocos snap kan pic asik kabur and xcantik.. Dr mak sakit hati, baik mak beli monopod and shutter ni.. nak selfie ke, nak snap pic berdue ke, nak amik pic dr jao ke.. Senang !!!!

So, semalam pun usha2 la dekat IG.. Search la #monopod and shutter.. Then muncul la satu IG ni.. Usha punya usha.. akhirnya muktamad, mmg aina nak beli.. terus whatapps that person, sgt pantas dia reply.. Friendly.. Bygkan aina transfer duit pkul 12.15 tghri.. 12.30tghri dah pos.. Siap snap pic bg tracking number.

Inilah IG die.. hahaha.. siap screen shoot sbb nak share ngn korang
Harini pukul 2.00pm dah sampai.. weeehuuu.. dgn gelojohnya terus bukak.. Excited kemain, mcm dapat beg channel ori je gayanya..

Tara!!!!! xsaba nak try..
Bila u olls usha IG die mmg byk pilihan and ade macam2 pakej la.. Mcm Aina beli ni, pakej yang dapat monopod and Bluetooth remote shutter.. Harga EM RM60.00 WM RM65.00 ( include postage ye kwn2). Tak kisahla, yang penting servis sgt tiptop and pantas!!!!

Ini la Monopod.. Aina pilih warna hitam.. heee... Beli warna lain, kang cocos xmo pegang.. 
Aina punya bayangkan, Monopod ni besar.. Sekali sampai xla sebesar yang Aina bygkan.. Cute2 je.. Senang nak bwk ke mana sahaja.. heee..

Yezza.. cute kan? Bluetooth Remote Shutter kita..
Nak pakai bnde ni pun senang.. xpyh nak selfie sambil tekan2 button tgh fon tu.. Gigil jgk la kdg2 tgn ni.. Just fokus and tekan je button.. mudah kan? Don worry, time korang beli ni.. t ade manual guidelines attached sekali..

Ni pic first gune monopod + shutter ni.. Hahhaha .. xsabar sampai uma,, terus merasmi time2 tu jgk.
Selalu Sal tukang pegang fon bile nak selfie same2.. skrg xpyh dah,,, letak je dekat penjuru meje.. then kt tgn ade shutter tekan je shutter.. sgt senang kan?
Ok xblh berhenti la plak nak selfie2 ni,, main tekan je..senang!!!
** Org tade, ape lagi... selfie............................ heheheh
Kepada sesiapa yang belum memiliki monopod, shutter or lense.. blh la beli dekat Tgadget ni.. Die ni selalu buat promosi taw..

Ok la selamat bergambar sakan AINA!!!!!

No comments:

Post a Comment