Jom Buat Duit!!!!

Friday, 6 June 2014

#PicHariJumaat 1

Salam Sayang.. 

Entry kali ni.. InsyaAllah Aina akan updated every friday.. Lain dengan Project Malam Jumaat.. PMJ akan Aina update sekiranya malam tu ade aktiviti menarik untuk di share...

Biasa lah adat bekerja, mesti kekadang akan rasa tension.. And FRIDAY is the best day bg kebanyakan employee dekat Malaysia ni.. Sebab esoknya kan CUTI!!! Heeee.. So, hari jumaat ni, if busy macam mane pun, hati + mulut ade senyum sajaaaaaaa.....

So, selalunya hari Jumaat la Aina & geng opis ade time and ade mud nak snap pic same2.. So start from today will update our photos for my lovely readers!!!!! Hope jgn muntah & boring.. Yesss!!! Korang akan nmpk baju kitorg ni mcm xberganti every week... But jgn slh faham, bukan kami xmndi.. but utk Hari jumaat, itulah pakaian rasmi kami untuk pergi kerja.. Bebas!!! but T-shirt wajib pakai opis punyer.. heeee.. K la jom layan pic..

Yay!!! Sal xpyh pgg fon dah!!! Sebab kite dah de shutter baru!!!
Pic ni Aina ade share dekat IG **mujur tade taik kucing melekat**
nampak sgt Aina tgh tekan button shutter **kantoi**
Honestly... Mido, ko nmpk hensem dlm pic ni.. BRUNO MARS MALAYSIA la katekan!! (-_-)
Peace yaw!!! emmm,, xde motip pun Aina besarkan mata.. Budget blhla nmpk comel..
Sal sila la jgn buat mulut mcmtu!!!
Ok habis dah.. Sebenarnya ade ramai la team kami.. tapi semua buat2 busy!!! Ok u olls kite jumpe minggu depan.. Utk pic yang lain k..

No comments:

Post a Comment