Jom Buat Duit!!!!

Monday, 2 June 2014

Wedding at Seremban ~ Khadijah & Rashidi ( 31 May 2014)

Salam Sayang.. :)
Seperti yang anda sedia maklum ( amboi ayat skema).. heee.. sekarg ni dah pun masok penggal cuti sekolah.. So, klu dah namanya cuti, x sahlah if tade jemputan ke kenduri kendara..

Kepada yang menjemput, and aina xdapat hadir, aina & suami minta maaf byk2 if xdtg.. sebab byk tarikh clash.. Kdg2 dlm satu hari dapat 2 or 3 jemputan.. Klu dekat2 blh la nk terus redah je.. Tapi jao2.. eemmm agak terkilan.. 

So, on 31 May, kami dapat hadir ke majlis budak kecik ni Khadijah (bam), nama samaran.. Org nye kecil molek n kiut teramat.. heee..
#Bloopers - Mmg la xready lagi time ni.. Taw2 cocos (Hubby ) ckp dah.. dah.. cantik dah...
Ini pengantin!!! Wooow.. heee.. si comel lote..
ahaha.. snap pic dlu.. **baju tunang**
Actually aina ni if pergi kenduri kawn, sgtla berharap dapat makan kek pengantin tu.. Tapi selalu xdapat.. sebab ape? emmm.. sebab selalu pengantin ptg kek sgtla lambat.. kirenyer potong kek ni, upacara paling last la mase tu.. emmm hampa.. ape pun aina sempat snap kek.. so yummeh k..
OMG!! tergugat tengok kek ni.. sgtla cantik.. ase nk tenung lame2.. Nampak x? nampak?
Haaa.. ni pic besar and jarak dekat.. terliur seyyyy...
Seronok sgt pergi wedding org.. sbb t mulala terimbau kembali mase aina kahwin dlu.. oooo.. rindu sgt2.. org semua layan kita macm king & queen ( eh mcm jenis katil plak ).. heeee...

Semoga pasangan pengantin akan kekal hingga akhir hayat n maintain cute k.. Hugsss kuat2...

No comments:

Post a Comment