Jom Buat Duit!!!!

Monday, 28 July 2014

Riang Ria Hari Raya 2014

Salam Sayang...

Yeay!! Already Rayyyaa!! Rayya!!! not so happy macm caption tu pun sebab this year beraye rumah mertua. Hari raya yang pertama selepas bergelar isteri. So, kena ikut turn ye kawan2.. heee

Tema tahun ni ialah PURPLE!!! warna pilihan mak mertua.. and raya pertama aina pakai kebaya labuh.. Even pregnant 2 months, blh lagi muat ye pakai kebaya.. heee..

Makanan for raya , tak semeriah mcm dekat kampung.. Sebab pagi raya tu bersalam2 je dekat rumah and terus gerak ke Kuantan.. Kampung belah ayah mertua.. So, mmg tak masak la.. heee...

Gambar wajib - Tuan Blog
Baju kebaya ni pun mak mertua yang pilih, maybe sebab die yang decide kan tema.. so, die pun belikan la kot.. heee.. syokk.. ni first time Aina pakai kebaya taw,, 

Gambar penting - Pic dengan Cocos 

Alamak!! tak ready.. tapi sib sempat posing...
Family pic - Sebelah mertua 
Lepas gambar ramai2.. Sessi bersalam-salaman.. Sebak je time ni sbb teringat family dekat kampung.. Duhaiii Bonda... Duhai Ayahanda!!!heee.. Over nau ko ni Aina...

Ciyom die banyak2
Lepas ciyom, terus gerak g Kuantan.. Wehuu.. Time alahan mengandung agak teruk, so raya mcm kurang feeling sikit.

Depan rumah arwah atuk n nenek Cocos - Tade org ddk dah.. Snap pic kt luar je..
Jumpe buaian.. Pastu feeling2 cerita klasik.. hahaha

Ni gaya mintak lempang ke ciyomm ni ?? konpius kejap..

Cukupla untuk entry raya pertama kali ni.. Moh la kite sambung beraye!!! wehuuuu.....

No comments:

Post a Comment