Jom Buat Duit!!!!

Friday, 24 October 2014

Diary Of My First Pregnancy ~ Check up at KPMC - 14 Weeks

Salam Sayang.. hee

Ok entry kali ni nak share about my 14 weeks check up.. Yaaa i know, dah lapuk.. Masa check up ni 19 Sept 2014..hahaha..

Macam trend la plak, biar berkurun bru nak update.. hee.. busy skit kebelakangan ni.. Dah tentu monthly check up adalah waktu yang ditunggu2 para mommy to be kan?? nak tahu baby tgh buat ape? mcm mane la baby dlm perut tu? mcm2.. heee.. Excited !! lagi2 first baby.. Aina tak terkecuali..

Apa yang best check up dekat KPMC ni, servis ok, harga berpatutan, dan yang paling penting SCAN CLEAR GILER ok... Doc pon friendly.. tanya satu.. die akan explain 3 kali ganda fact & petua2.. Sgt2 membantu bagi first time mommy to be...

Lagi sekali nak gtaw aina check up dekat KPMC Kajang ya.. saje ingatkan balik.. Ntah2 berkenan nak try.. So, jom tgok apa yang nmpk masa scan 14 weeks!!!

Pic senget.. heee.. 

Masa ni dah nmpk badan, tulang belakang, dah gerak2.. But tak terasa lagi.. Die gerak sopan2 je kot xnk bg mommy die rasa lagi.. heeee

Kepala & jantung pun dah nmpk clear.. Wah!! Besarnya kuasa Allah S.W.T.. Syukur diberi nikmat ini semua..

Alhamdulillah jugak.. Kesihatan aina baik & tiada sebarang masalah.. Semoga berkekalan sampai selamat melahirkan & membesarkan.. Amin...

Okla, entry pendek je kali ni.. Eh pendek ke?? heee.. Nak share pic ni je dgn u olls.. Doakan yang baik2 ya semua... I love u lah!!

No comments:

Post a Comment