Jom Buat Duit!!!!

Thursday, 30 October 2014

Diary Of My First Pregnancy ~ Dear Anak #1 - Scan 19 Minggu

Dear Anak,

Start today, mommy akan tulis entry khas untuk awak bace nanti.. Biarlah anak tahu apa yang mommy alami sepanjang mengandungkan kamu..

Today, kamu dah genap 5 bulan dlm perut ibu.. Selere mommy pon mula melonjak2 sama lonjak perut mommy.. itu tanda kamu sedang membesar dgn sihat di dalam perut.. Alhamdulillah..

Mommy dah pon scan kamu last week ( 21/10/2014). Mommy saje nak tahu kamu ni baby boy ke girl. Mommy excited sgt.. Senang sikit nak beli barang untuk kamu nanti.. Mommy harap awak baik2 saja dlm perut k.. Mommy cuba sedaya upaya bagi kamu makanan yang sedap2 dan berkhasiat.. 

Alhamdulillah.. This month mommy tak muntah2 lagi dan bdn kembali cergas kembali.. Thanks dekat kamu tak susahkan mommy lama2.. Heee..

So, tgok ni mommy nak share apa yang mommy nmpk masa scan haritu...

Kamu nmpk x? hehehe.. Kamu teka la sendri ya..

Mommy tak kisah jantina kamu syg.. Janji kamu sihat and membesar dengan baik.. Kamu duduk baik2 dulu k dalam perut.

Next scan mommy nampak kepala n rangka kamu.. Ya Allah gembira sgt.. heeee.. Rasa nak peluk2 je..

Masa ni scan biasa je.. Blm 4D lagi,, Nanti kamu dah besar sikit baru 4D k syg..

Aina check up dekat KPMC, takut semua tertanya2 sebab dekat scan picture tu stated Klinik Ajwa Seksyen 7.. Masa ni suke2 je pergi scan.. Cocos pun tak ikut.. Lepas scan baru ckp dgn Cocos.. Nasib die tak bising..heee.. Sorry, ter-excited nak scan...

Klinik Ajwa seksyen 7 ni pun ok if ibu2 nak pergi scan.. Scan die clear jugak, even scan biasa.. Tapi kena call dulu la..

Heee.. ok itu je entry untuk kali ni.. Nanti aina update lagi k.. Doakan Aina semoga baik2 shaja.. TQ




No comments:

Post a Comment