Jom Buat Duit!!!!

Monday, 30 May 2016

Jamu Serbuk Asli Tradisional

Salam Sayang..

Hye semua.. Amboi lama betul tak update blog. Ok hari ni nak update pasal jamu. Terima kasih kepada pembaca terutama ibu2 sekalian. Entry ni aku buat sebab ramai yang tanya aku pasal jamu apa yang aku amalkan semasa berpantang dan sekarang. 

Aku tak beli jamu2 yang berada di pasaran skrg. Jamu2 semua nenek yang provide dari pilis, param, jamu makan dan air kunyit. Air kunyit dan jamu serbuk memang dah makan dari zaman anak dara lagi. Tak berani nak makan kapsul2 tu. Takut..

Hari ini aku buat entry ni, aku dah pun jual banyak kepada rakan blog, rakan facebook dan sahabat handai. Mula2 nak jual suka2 je dekat rakan terdekat, tapi disebabkan permintaan tinggi, aku decide share dekat blog ni la.

Meh sini baca aku nak share apa kebaikan jamu serbuk tradisional ni. Jamu Asli Tradisional  adalah hasil gabungan akar2 kayu tradisional yang diadun menjadi minuman dari zaman moyang cicit sepupu sepapat semualah. Kami sekeluarga amalan pemakanan jamu sehingga ke hari ini. Khasiat die, untuk membantu lelaki dan wanita menjaga kesihatan tubuh badan luaran dan dalaman terutamanya.

Antara ramuan yang nenek aku beritahu, manjakani, kayu serapat, daun cina, kacip fatimah dan lain2 lagi herba terpilih. Jamu Asli Tradisional ni berlainan dari jamu2 yang berada di pasaran. Sebab apa die lain? Sebab nenek aku buat sendiri ( Hand made ) la orang jawa cakap. Hahahaha.. 100% bahan asli dan tiada langsung bahan penyawet.

Semua customer aku yang order, aku akan amalkan order, then bayar dan aku gtaw nenek aku soh buat. So, customer akan dapat fresh2.. hihi.. Jamu ini boleh diamalkan oleh semua lapisan masyarakat.

Ramuan Yang Digunakan.. 

Sini aku share khasiat dalam point, senang sikit nak bace:

* Melancarkan peredaran darah
* Meningkatkan metabolisme badan
* Menyegarkan badan letih lesu
* Membuang angin dlm badan
* Mengeratkan hubungan intim suami isteri
* Melangsingkan badan
* Membuang air berlebihan dalam badan
* Melegakan keputihan
* Melancarkan kitaran haid
* Menambahkan cengkeman vagina

KHAS UNTUK WANITA - SILA BACA DI BAWAH

- Menambahkan keserian wajah kerana jamu ini dapat membantu supaya urat saraf kite berfungsi dengan baik,
- Mengetatkan Vagina
- Menambahkan susu badan bagi yang menyusui anak
- Melangsingkan badan dengan kadar segera bagi wanita yang dlm pantang/lepas bersalin.

Cara Pengambilan:

2 sudu teh - Campur dengan air suam2 sikit dan minum. 
2 kali sehari - sekali pagi before breakfast. Sekali sebelum tidur.
*** If puasa boleh ambil sebelum sahur. Biar badan cerdas dan bertenaga!!!!

Note: Nak minum sekali sehari pun boleh.... :)

Harga
100 Gram : RM35.00


Follow Instagram : @jamuaslitradisional

Love, 
Aina Ma'at

No comments:

Post a Comment