Jom Buat Duit!!!!

Tuesday, 7 February 2017

Gambar Sekolah | Sofea Ros 1 Tahun 10 Bulan

Salam Sayang.. 

Welcome 2017!! Wow sekejap je dah tahun baru. Mase mmg mencemburui kita kan? Byk perkara pahit manis yang berlaku. Aku harap masih ade mase untuk perbaiki diri ke jalan Allah S.W.T.. Amin..

Berbalik kepada topik diatas, yes tahun ni nak kena daftar taska for Sofea. Mula2 cadang nak masukkan die PreSchool tapi husband cakap awal lagi. Baru 1 tahun 8 bulan (On January 2017). So, aku pon ok lah. Tahun depan je la kot masukkan school. Lagi pon tahun ni aku sarat mengandung hehehehehe..

Walaupun cuma daftar taska biasa, ade few prosedur jugak kena ikut. Isi form details background, Gambar school, salinan surat beranak etc. Oh ya lupa, tahun ni ade takaful insurance. Tahun ni Sofea baik sgt mase tangkap gambar. Dah pandai malu anak dara sorg ni. Bagus2 gegerl sgt.

Besar dah anak dara.

Tangkap gambar ni asal jadi je sebenarnya. Takdelah beriya nak cantik2 pon. Tengok tu, rambut pon tak sikat. Takpelah nak, janji muka ok. Boleh tampal dekat borang pendaftaran sekolah. Tahun depan register school kita pakai coat ye.

Ok la, kali ni entry pendek je.. hihi..

Love,

Aina Ma'at

No comments:

Post a Comment