Jom Buat Duit!!!!

About Me


Assalamualaikum. 



Hye saya Aina.. Seorang isteri kepada Muhammad Ashraf Amir dan seorang ibu kepada Sofea Ros & Muhammad Aali. Alhamdulillah. Menjadi seorang isteri pada tahun 2014 dan ibu pada tahun 2015. 2 tahun yang amat bermakna buat diri ini.

Bukan seorang suri rumah tetapi bekerja makan gaji di bumi Allah S.W.T. Sudah makan gaji hampir 5 tahun dan mempunyai cita2 untuk menjadi suri rumah yang Berjaya.. hehe.. Suri rumah yang mempunyai perniagaan sendiri. Insha Allah.

Mula ber-blogging pada tahun 2011. Itu pun main2 lagi dan entry pun tak berapa nak best. Suka2 dan tak serius pun masa itu. Minat menulis dan betul2 serius pada tahun 2013. Baru lah buat entry macam2 berkenaan dengan personal life, pengalaman dan macam2 lagi.

Follower pun tak ramai tapi puas hati sebab ramai jugak silent reader blog ni. Tidak mengharapkan ramai follower, Cuma yang diharapkan Aina dapat share pengalaman dan kenangan di dalam blog ini.

Dan tidak mustahil, dengan adenya blog ni, kawan Aina semakin ramai dan sama2 menuju kea rah yang lebih baik. Insha Allah.

Last but not least, terimalah blog ini seadanya. Sebarang komen amat di alu2kan.. sama-sama kite berkongsi benda yang baik. Enjoy your reading.. Aminn...


Love,
Aina 

No comments:

Post a Comment