Jom Buat Duit!!!!

Wednesday, 14 August 2013

Geekintherainbow and Shawl ainalista

Salam aidilfitri... (Selagi tak habis raye, selagi tu akan ckp kt every new entry)...
 
Hari ni aina dah start keje, actually since monday lagi.. hihi.. xdapatla cuti lame2.. makin lama cuti makin byk plak notes ats meje t.. xsanggup den..ahaks..
 
Xpela, tahun ni pulun keje habis-habisan.. tahun depan insyaAllah tade dah.. Tahun depan nak cuti lame2.. ihiksss... Okla, kt entry ni aina nak ucapkan ribuan terima kasih kepada owner blog "Geekintherainbow" kerana sudi buat entry pasal shawl ainalista... touching sgt..heeee....


Orang cute.. pakai ape pun semue ok kan?? ini la blog dye.. Sejak kenal blog ni, aina pun jadi pembace setie blog ni.. isi yang ok and orang yang comel sgt2...
 


Mase aina jahit tdg ni, ase biase je.. bile si adik manis ni pki.. ase mcm lawa giler plak.. keserian anda sungguh terserlah dear..


Thanks again dear.. kepada sesiapa yang nak custom made shawl, order sudah dibuka sekarang.. cepat2 order, share your beautiful picture with me at instagram, blog and email DAN MENANG HADIAH!!!!
 
Opps.. kantoi bukak "terjemahan google"....heeee...
 
***************SELAMAT HARI RAYA******************

Monday, 12 August 2013

Hadiah Pengganti Duit Raya!!!

Salam Aidilfitri...

Rasenye masih belum terlambat lagi aina nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua pembaca and pelanggan ainalista.

Dikesempatan ini aina nak menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf kepada semua ok.. Ok aina tak nak bagi duit raya.. but nak bg hadiah dekat u olls semue...

Nak tahu mcmmane nak dapat hadiah tu, senang jew.. u olls snap picture comel2 menggayakan tdg yang u olls beli dr ainalista.. then please tag ke instagram aina k.. @ainalista or email je pic tu or share/tag dekat page fb ainalista...Nak letak dekat blog pon boleh.. just msg/email/whatsapp link blog k...

Aina akan pilih 3 org untuk dapat hadiah dari ainalista.. so,,, ape tunggu lagi,, cepat2 la hantar k...

Tarikh tutup this week.. on saturday aina akan pos hadiah tros!!!!!!


******************SALAM SAYANG AINALISTA**********************